Novogodišnja priča bez činova

Bila jednom jedna loptica. I tako. I onda je pronađe neka super bolja loptica skočica. I onako. Njih dvije su se družile. Loptica je bila loptica, a loptica skočica je bila skočica. I eto tako. Onda je loptica kako je obična bila šutnula lopticu skočicu koja je bila skočica. I nastavila onako.

I onda je došao bagerista i zakopao priču. Ugasio cigaru, zgnječio limenku, bacio je i podrignuo. I onda je počeo da otkopava novu priču..

Misao dana:
" Petarde, petarde pucaju cijelu noć.."

4 0 komentara

  1. 50ftqueenie said:

    ja sam sinoc pozeljela da petarda odleti nekom u supak i raznese mu ga postenski da se ne sjeti vise ikada da baci jednu. no, to se nece desiti, tako da sam odlucila da stavim ruke u dzepove i moj mocni kisobran na ledja i sve redom da ih bijem. mislim na njih, petaradase-
    a sto se tice loptica, one i jesu tu da se gnjece .:D
    bez obzira na tvij pesimizam, uzivaj barem danas, a za sve ostalo se sikiraj poslije kada dublje zadjemo u jednocifrene mjesece!

  2. littlefoot said:

    Ja sam čiki što ih je prodav'o rekla da si ih stavi u šupak :D. Meni je rat bio dovoljan.

    Ja sam sad zasrala pošteno pa ne mogu baš da uživam. Ma ne kontam ljude koji su još uvijek tu uprkos mom suprotnom nastojanju. Ne volim da povređujem bitne ljude, ali kako god da uradim ispadne ono najgore. Ma krenulo me, viđam Elvisa .. 😀

  3. greenough said:

    I je li stavio? =D
    A ja bih čiki preporucila da uzme metlu i pomogne mi, jer mi je trebao citav dan da ocistim dvoriste od ostataka petardi od derišta iz mahale.

  4. littlefoot said:

    Ma voli on da stavlja :P.
    Ti si baš neka fina, ja bih sviju njih poslala u tri pičke materine. I Nobela :)).

Komentariši