beats by dre cheap

Mali korak za mene, ali ogroman za čovječanstvo

Kada me mama pitala, uveliko trudna, šta će mi roditi, ja sam samo rekla bata i u tornado koraku otišla da se bavim svojim stvarima.
Čitav me život poznaju po mom bratu. Od osnovne, doduše više u srednjoj pa čitav ovaj period kako nisam u svom selu. Bigfutova velika seka.
I tako ti moj mali braco(namjerno i s vezom kada se radi o prekodvometrašu) je nešto završavao s mojom bivšom kolegicom. I dok se ja tako s njom nadmuriv'o i usljed zahuktane argumentacije je fino rek'o: " Pa ja sam Bigfut!" Na što je ona neopterećeno rekla:" Pa šta mene bria što si ti Bigfut?!" A on onako razoružan rekao da je Litlfutov brat što je nju nasmijalo i rekla velike riječi koje nije čuo do sad:" Aaaaaa!" te mu pomogla da završi svoj posao.
Ja sam još uvijek ubijeđena da ona nije načisto ko je Litlfut, ali to ne umanjuje činjenicu da je Bigfut zapravo Litlfutov brat. Aha, Litlfutov mali braco!
Nekako sam uvjerena da jedino moj brat može proći glavom kroz zid.

Misao koja je znala da neće biti snijega čim je kupila zimsku jaknu, ali se neće tako lako razoružati i koju sigurno neće skinuti do aprila, kao mala uvertira isto:
" Ti nisi Julija, ja nisam Romeo, noćaš sam nešto gadno pojeo.."

Blog before time
http://littlefoot.blogger.ba
08/02/2018 13:51